Wie ben ik?

Al sinds lange tijd ben ik gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Ik vind het mooi om samen met clienten te ontdekken dat je lichaam zulke heldere taal spreekt, maar dat de zoektocht meer ligt in het verstaan ervan. Ik leer je om meer stil te staan bij wat er te voelen is. Dat kun je waarnemen in je lijf.

Wanneer je meer verstaat wat je lijf je vertelt ga ik met je aan de slag om te ontdekken of je aangeleerde gewoontes wel altijd zo handig zijn en leer ik je te ontdekken en te oefenen in wat je anders kunt doen.

Mijn kracht is dat ik goed met je kan meebewegen en kan meevoelen. Mijn stijl is uitnodigend, accepterend en waar nodig confronterend maar ook met humor. Ik zoek samen de verdieping en help je de verbanden te vinden met je dagelijks leven. Mijn nadruk ligt op het ervaren in het hier en nu. Het gaat niet om goed of fout maar over de kwaliteiten en valkuilen van de patronen die je je eigen hebt gemaakt en wat deze met zich meebrengen. Dat doe ik door aanraken, oefenen en gesprek.

Naast mijn vak als coach en haptotherapeut, geef ik kookworkshops, houd ik me bezig met voeding en gezondheid en werk ik als vrijwilliger bij een stichting die zich bezighoudt met sociaal ondernemen en ontwikkelingssamenwerking.

Marianne Akse (1972)

Al sinds lange tijd ben ik gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Ik vind het mooi om samen met clienten te ontdekken dat je lichaam zulke heldere taal spreekt, maar dat de zoektocht meer ligt in het verstaan ervan. Ik leer je om meer stil te staan bij wat er te voelen is. Dat kun je waarnemen in je lijf.

Wanneer je meer verstaat wat je lijf je vertelt ga ik met je aan de slag om te ontdekken of je aangeleerde gewoontes wel altijd zo handig zijn en leer ik je te ontdekken en te oefenen in wat je anders kunt doen.

Mijn kracht is dat ik goed met je kan meebewegen en kan meevoelen. Mijn stijl is uitnodigend, accepterend en waar nodig confronterend maar ook met humor. Ik zoek samen de verdieping en help je de verbanden te vinden met je dagelijks leven.
Mijn nadruk ligt op het ervaren in het hier en nu. Het gaat niet om goed of fout maar over de kwaliteiten en valkuilen van de patronen die je je eigen hebt gemaakt en wat deze met zich meebrengen Dat doe ik door aanraken, oefenen en gesprek.

Naast mijn vak als coach en therapeut, geef ik kookworkshops, houdt ik me bezig met voeding en gezondheid en werk ik als vrijwilliger bij een stichting dat zich bezighoudt met sociaal ondernemen en ontwikkelingssamenwerking. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.

Marianne Afman (1972)
Haptotherapeut

Al sinds lange tijd ben ik gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Ik vind het mooi om samen met clienten te ontdekken dat je lichaam zulke heldere taal spreekt, dat het gevoel heel duidelijk is, maar dat de zoektocht meer ligt in het verstaan ervan. Ik leer je om meer stil te staan bij wat er te voelen is. Dat kun je waarnemen in je lijf.

Wanneer je meer verstaat wat je lijf je vertelt ga ik met je aan de slag om te ontdekken of je aangeleerde gewoontes wel altijd zo handig zijn en leer ik je te ontdekken en te oefenen in wat je anders kunt doen.

Mijn kracht is dat ik goed met je kan meebewegen en kan meevoelen. Mijn stijl is uitnodigend, accepterend en waar nodig confronterend maar ook met humor. Ik zoek samen de verdieping en help je de verbanden te vinden met je dagelijks leven.
Mijn nadruk ligt op het ervaren in het hier en nu. Het gaat niet om goed of fout maar over de kwaliteiten en valkuilen van de patronen die je je eigen hebt gemaakt en wat deze met zich meebrengen. Dat doe ik door aanraken, oefenen en gesprek.

Naast mijn vak als coach en therapeut, geef ik kookworkshops, houdt ik me bezig met voeding en gezondheid en werk ik als vrijwilliger bij een stichting dat zich bezighoudt met sociaal ondernemen en ontwikkelingssamenwerking. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.

Marianne Afman (1972)
Haptotherapeut
Top